top of page
Logo2 fælles.png
TF_Logo_Roed_CMYK.png

Projekt ULF-Fælles støttes af TrygFonden

Projekt ULF-fælles handler om at danne fællesskaber for mennesker med udviklingshandicap. Fællesskaberne skabes gennem aktiviteter, som er ønsket og udviklet af målgruppen selv.

Aktiviteterne drives af målgruppen med støtte fra frivillige og ansatte fra ULF. Aktiviteterne foregår online, eller som streamingtjeneste via ULF´s hjemmeside www.ulf.dk . Som eksempel kan det være undervisning, foredrag, yoga eller gymnastik.

Der er planlagt et minimum på 3 online aktiviteter ugentligt. www.ulf.dk/aktiviteter

Udover målet om at danne online fællesskaber er et andet væsentligt mål at tiltrække endnu flere mennesker med udviklingshandicap og derved undgå isolation og ensomhed for målgruppen. 


ULF logo online aktiviteter_edited.jpg

Uddannelse/IT-værksted

Projektet arbejder endvidere med uddannelse af medlemmerne fra de lokale kredsbestyrelser.

De uddannes i brugen af smartphone, iPad og pc'er samt online medier som Facetime, Teams osv.  Målsætningen er, at de efterfølgende kan videreformidle og hjælpe andre mennesker med et udviklingshandicap. 

Der er oprettet et IT-værksted på ULF's kontor i Vejle, hvor borgere med udviklingshandicap kan få hjælp til at komme online på de sociale medier.

IT-værkstedet udvikler brugervenlige film som guider brugerne i anvendelse af it- udstyr samt vejen til brug af online aktiviteter. Filmene vil blive synlige på Facebook og på www.ULF.dk.

Der er ligeledes udarbejdet skriftligt materiale med billeder, som illustrerer brugen og vejen til online aktiviteter.

ulfmedie2.png

Evaluering

bottom of page